Από το βράδυ βάζουμε τα φιστίκια σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
Την επόμενη μέρα βάζουμε το κρέας σε μπουκίτσες με λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και το κρεμμύδι.
Το τσιγαρίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.
Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνουμε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.
Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνουμε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα και τα
κάσιους, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 30
λεπτά. newsbeast.gr