Μοσχαράκι με ξηρούς καρπούς

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μια κούπα μαϊντανό
  • 1 κουτάκι ντοματάκια
  • 2 φρέσκες ντομάτες
  • κανέλα 1 ξυλάκι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 300 γραμμάρια φιστίκια
  • 300 γραμμάρια κάσιους
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα              

    Εκτέλεση

  • Από το βράδυ βάζουμε τα φιστίκια σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
  • Την επόμενη μέρα βάζουμε το κρέας σε μπουκίτσες με λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και το κρεμμύδι.
  • Το τσιγαρίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.
  • Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνουμε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.
  • Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνουμε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα και τα κάσιους, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 30 λεπτά.              newsbeast.gr