Δίπλες με μαστίχα

Αγαπημένο παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που απολαμβάνουμε κυρίως στις γιορτές.
 Υλικά
-3 φλ. τσαγιού αλεύρι
-3 αυγά
-1 φλ. τσαγιού μαστίχα ποτό
-1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
-2 κ. σ. ζάχαρη άχνη και κανέλα ή μέλι και καρύδια

-ή μέλι και καρύδια
Εκτέλεση:
Σε μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, τη μαστίχα και το μπέικιν. Ζυμώνουμε ώστε η ζύμη να γίνει σφιχτή. Κόβουμε κομμάτια ζύμης, τα ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο, κόβουμε σε λωρίδες πλάτους 3-4 εκ. και τις δένουμε κόμπο ή φιόγκο. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τις σερβίρουμε με άχνη και κανέλα ή μέλι και καρύδια.
Πηγή:argiro.gr