Φέτα τυλιχτή με μέλι Γρήγορο και εύκολο ορεκτικό

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 4 τετράγωνα κομμάτια φέτα
  • 4 φύλλα κρούστας
  • 4 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι
  • Λάδι για τηγάνισμα     

    Εκτέλεση

  • Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζετε από δύο μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.
  • Διπλώνετε σαν να είναι φάκελος και το αφήνετε λίγο.
  • Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κουταλιά σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
  • Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  • Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
  • Περιχύνετε με 1½ κουταλιά της σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.http://www.newsbeast.gr