Αρνάκι κατσαρόλας με μάραθο

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
  • ½ κιλό μάραθο φρέσκο
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
  • 2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι      

    Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο λάδι και το ζεσταίνετε. Ακολούθως ρίχνετε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  • Τσιγαρίζετε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Αμέσως μετά ρίχνετε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
  • Διαλύετε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβετε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνετε μέσα στο αρνί.
  • Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για 45 λεπτά περίπου.http://www.newsbeast.gr