Παϊδάκια με κόκκινη σάλτσα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 100 γραμμάρια μαργαρίνη
  •  2 κουταλιές της σούπας μέλι
  •  160 ml Νερό
  •  1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
  •  1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
  •  1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, κομμένο κύβους
  •  1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κύβο βοδινού
  • Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
  • 300 γραμμάρια κέτσαπ
  • 800 γραμμάρια χοιρινά παϊδάκια      

    Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε.
  •  Στη συνέχεια, ρίχνετε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και τη ζεσταίνετε καλά.
  •  Ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια στο τηγάνι και σοτάρετε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  • Κατόπιν, ρίχνετε όλα τα λαχανικά δηλαδή τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε ελαφρά, ώστε να κρατήσουν την υφή τους και τη γεύση τους.
  •  Εάν έχουν δημιουργηθεί πολύ λιπαρή ουσία στο τηγάνι, αφαιρέστε τη και αφήστε τόση όση χρειάζεται.
  • Στη συνέχεια, ρίχνετε την κέτσαπ και το νερό.
  • Προσθέτετε τον κύβο, τον διαλύετε μέσα στα υγρά της σάλτσας, ρίχνετε και το μέλι και αφήνετε όλα τα υλικά να μαγειρευτούν, έως ότου δέσει η σάλτσα.http://www.newsbeast.gr